Κατασκήνωση/Camping

Κατασκηνώστε στο Anilio Park!

Το Anilio Park Festival προσφέρει τη δυνατότητα κατασκήνωσης σε όσους επισκέπτες του Festival το επιθυμούν! 
Βασική όμως προϋπόθεση είναι να κατέχουν 3ήμερο εισιτήριο.

Σε ένα πλήρως οργανωμένο χώρο, οι κατασκηνωτές μπορούν να απολαύσουν ένα 3-ήμερο γεμάτο με μουσικά δρώμενα αλλά και πλούσιες παράλληλες δράσεις, χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθούν από το χώρο του Anilio Park.

Η διαμονή στο βουνό είναι πάντα εντυπωσιακή και περιπετειώδης! Συνδυάζοντάς την με τις ανέσεις που προσφέρει η διοργάνωση (τουαλέτες μέσα στο χώρο του Χιονοδρομικού κέντρου & χημικές τουαλέτες, ντουζιέρες κλπ) αλλά και οι επιλογές που παρέχονται για το φαγητό, καλύπτουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό camper!

Μάθετε περισσότερα, στην ενότητα Συχνές Ερωτήσεις.

Προκειμένου να κάνετε κράτηση για τη σκηνή σας, υπάρχει ένα συμβολικό αντίτιμο αξίας 1€/άτομο.

Διαμονή στις γύρω περιοχές

Εναλλακτικά, για όλους εκείνους που προτιμούν τη λύση ενός καταλύματος, υπάρχει πάντα η δυνατότητα διαμονής στη γύρω περιοχή. Το Anilio Park βρίσκεται ανεβασμένο στην κορυφή της Πίνδου, με συγκριτικό πλεονέκτημα την εύκολη και άμεση πρόσβαση μέσω της Εγνατίας Οδού (μόλις 7χλμ από την Έξοδο Ανηλίου), δίπλα από το χωριό Ανήλιο Μετσόβου, πολύ κοντά στο πασίγνωστο και γραφικό κεφαλοχώρι του Μετσόβου αλλά φυσικά και στην πόλη των των Ιωαννίνων.

Οι επιλογές διαμονής είναι πάρα πολλές και διαφορετικές: από παραδοσιακούς ξενώνες έως και υπερσύγχρονα ξενοδοχεία που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες.

Επιπλέον, μπορείτε να συνδυάσετε την παραμονή σας στο Anilio Park Festival με την εξερεύνηση της γύρω περιοχής, η οποία θα σας προσφέρει πληθώρα επιλογών, για να δοκιμάσετε κορυφαίες Ηπειρώτικες γεύσεις!